Baby Size Kecil

Hi mommiess, saya tgh pregnant 6weeks skrg. Tadi pergi scan tapi nampak kantung besar & yolk sac je kecikk betui. Is that normal 🥺 sbb saya baca banyak yg 6w dah nampak size sikit and siap boleh dgr heartbeat. Tapi saya punya cam kecikkk je, ok ke tuu 🥺🙏🏻 mohon comfortkan saya thank youuu

Baby Size Kecil
10 Balas

Hi sis, normal saja inshaAllah semua ok. Sy ni 6w dgn 7w pun mmg nampak kantung dan yolk sac. Minggu ke 8 baru sy nampak baby + dengar heartbeat. Jangan terlalu overthinking ya inshaAllah semua ok.