Baby Size Kecil

Hi mommiess, saya tgh pregnant 6weeks skrg. Tadi pergi scan tapi nampak kantung besar & yolk sac je kecikk betui. Is that normal 🥺 sbb saya baca banyak yg 6w dah nampak size sikit and siap boleh dgr heartbeat. Tapi saya punya cam kecikkk je, ok ke tuu 🥺🙏🏻 mohon comfortkan saya thank youuu

Baby Size Kecil
10 Balas

Lebih kurang macam saya dulu sis.. week 6 baru ada kantung & yolk sac je sebab baru lagi ni.. nanti lagi 2-3 minggu datang scan.. Semoga dipermudahkan & jaga diri 🥰