Baju baby ke hospital

Hi mommiess. Nk tanya untuk persiapan nk bersalin nnti untuk baju baby kena bawa berapa helai ye sepatutnya? Ada yg kata kena bawa untuk siang malam (kalau warded 3hari, 6pasang lah) ada yg kata bawa 2 3 pasang je. So mommies yg lain mcm mne?

4 Balas

Sy pack siap2 3 pasang sja utk ke hospital..extra 2 pasang lg sy pack dlm 1 ziplock plastik letak siap2 dlm kereta..supaya mudah kerja husband..pampers sy bawa 10 keping masuk ward, lepas tu selebihnya sy simpan kat dlm kereta juga. Incase tak ckup husband ambilkan kt dlm kereta time visit hour😅