Prepair bag hospital

Nk prepair bag hospital,nk kena bawa brg apa sja ye?baju baby berapa pasang?lengan panjang ke pendek?

2 Balas

Ni saya punya list utk ke hospital Brg baby👇 Baju baby 2 pasang Napkin 3 Bedung 1 Tuala 1 Barut 3 Selimut 1 Sarung tangan 2 Sarung kaki 2 Topi 1 Pampers 10 keping Minyak bby Tisu basah bby (Siap baju baby+pampers+bedung atas katil utk bby lps lahir) Brg ibu👇 Baju nak balik sepasang Kain batik 2 Tuala Brg mandi Stokin 2 Cwn Sudu Tisu Tuala wanita Minyak pns Air kotak, biskut ,roti, kurma Thermos Panties bra

1y ago

sis bwa baju baby lengan pnjang ke pendek?

boleh google/search kt shopee. kt shopee ada jual plastik ke hospital siap2 tak payah pening nk list2.