Alahan

Hi mommiess. Nak tanyaa. Ada tak kt sini experience alahan yang teruk? Mcm saya, tak makan, muntah. Lambat makan, muntah. Mkn bnyk, muntah. Bau2 hanyir, loya. Kalau perut kosong, mahu terus muntah bila terbau bnda pelik2. Mlm2 senang sejuk. Sejuk tu dr dalam. Bdn hangat. Tu sign anak lelaki ke anak perempuan yee? Selalu kalau muntah2, ni amak perempuan kan, tp senang sejuk, anak lelaki.betul tak?

1 Balas

x juga puan..klu dr segi pglmn sy mgndung ank llaki n pmpuan xde beza sgt..alahn tetap ada utk kdua²nya