39 weeks today

Hi mommies.. Pls doakan i dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ye, Due date 6/6/2019.. ?

9 Balas

Goodluck . Semoga semua dipermudahkan . Mesti tak sabar nak jumpa baby . Anak saya dah nak masuk dua bulan , rasa rindu nak tengok baby masa dia baru lahir . Comel , putih merah merah delima . Nasib ada simpan video dengan gambar dia .

5y ago

Aamiin.. Memang dah tak sabar nak jumpa baby.. Btw tahniah atas kelahiran baby awak.🙂