Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

Cuba utk Sabar Rajin Bertanggungjawab Suka Cari gaduh /menyakat 😅 CaringLovingRomantik dlm diam 😇Alhamdulillah😊

1. Tak pernah berkasar wlaupun garang 2. Sabar tegur saya untuk berubah 3. Suka budak2 4. Rajin bantu kat rumah 5. Baik

1. Solat 5waktu 2. Bertanggungjawab 3. Penyayang 4. Penyabar 5. Pandai memujuk 6. Matang 7. Tolong isteri basuh kain

Bertanggungjawab, Bertanggungjawab, Bertanggungjawab, Bertanggungjawab, dan Bertanggungjawab. 😊 #truesoulmate

Memahami, bila isteri penat jaga baby dia take over buat keje rumah, even penat baru balik keje dia tetap buat 🥰

Wlaupon dyew pnat bru blik krje dyew tetap lyan krenah prangai bdak2 sye...sye brsyukur dpt dyew sbgai psangan hdup

*tidak merokok *seorg yg lucu *baik tpi kdg² pndai bad mood *dy bgi semua yg sy nak *supporter paling hebat hehe

1.hrgei 2.pujuk 3.menglh 4.usha 5.pandai masak(saya tkreti) 6.bertanggungjawab Suami saya spurna dpn mata saya

#truesoulmate 1. sama² frontliners 2. suka masak 3. rajin layan anak² 4. kaki jalan 5. kaki shopping 😁

#truesoulmate 1. Romantik 2.Pelindung 3.ambil berat 4.bertanggung jawab 5. Teliti kemas cerewet cia cia cia