Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya

Hello Mommies! Pasangan ibu-ibu romantik tak? Selalu bawa keluar jalan-jalan? Mesti akan ada perkara yang buatkan anda jatuh hati dengan pasangan, betul tak ? Mari kongsikan dengan kami ‘5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda’ sehingga membuatkan hati anda cair dan berbunga ? Gunakan hashtag #truesoulmate dan post di ruangan komen atau di bawah topik ‘Just Mum/Hanya Ibu’

Apa Yang Saya Suka Tentang Pasangan Saya
144 Balas

1) caring 2) bertanggungjawab 3) kelakar 4) always think before act 5) suara garau... hehehe

Seorang yang pnyayang. pengemas tegas Selalu beri nasihat bila down always ada saat sedih #truesoulmate

1)berpikiran matang 2)bertanggungjawad 3)pandai ambil hati 4)penyayang 5)blh bg pendapat 😍😍😍

1. Selalu mengalah 2. Berani 3. Bertanggungjawab 4. Berfikiran jauh 5. Menghargai 😘 #truesoulmate

Bertanggungjawab Kelakar Rajin tolong buat kerja rumah Caring Penyayang #MYTRUESOULMATE ♥️♥️

#truesoulmate 1. bekerjaya 2. menghormati org lain 3. penyabar 4. kelakar 5. suka buat surprise ❤

1)Bertanggugjwab 2)perhatian 3)Brpandagan jauh 4)Berani(mngatasi pelbagai situasi) 5)Romantik😂😂

1) bertanggungjawab 2) manja 3) romantik 4) sanggup buat apa je 5) sangat2 setia 🥰 #truesoulmate

~Penyayang ~pemimpin yang baik ~pandai pujuk ~pandai masak ~terima bruk baik saya #love my husband

Suka buad lawak Pandai memujuk Bertanggungjawab Penyayang Pemarah/suka mmberi nasihat and arahan .