BATUK

Hi mommies...normal kah bawah rahim kita akan sakit akibat tekanan bila kita terbatuk ?

7 Balas

Sy batuk teruk rasa senak bahagian bawah rahim tu .. Seminggu lepas tu sy tumpah darah .. Doc kata uri sy turun kt bawah .. Batuk teruk salah satu punca ..

Yap.. susah sgt.. sya prnah batuk msa preggy.. sakit sgt d bhgian bwah perut bla kta batuk.. tp saya minum bnyk air.. alhamdulillah batuk hilang

Normal sis.. kdg2 batuk smpai tkncing lg.. 😅

5y ago

hahaha.. kn.. mula2 ingat air ketuban leaking 😂😂 bila gugel2 cari2 info rupanya pundi kencing trtekan. 😂😂😂

Normal sis. Banyakkan minum air.

normal sis. minum bebyk air k

Normal sis..

Normal