Timbul urat di bibir faraj

Hi mommies...normal ka klu urat timbul d bibir faraj? Start timbul masa trimester kedua

3 Balas

hai mommies... sy pun ad masalah sama 🀭🀭🀭 mmg malu nk bgtau doc kan.. haha yg preggy ank 3 haritu pun kena mcm ni... tp hilang lps bersalin... preggy kalini pun kena... pg² nk bgn dr katil rasa sakit sebelah kanan faraj... sbb dia dok kt situ... kdg² nk bgn ddk pun xselesa... tp alhamdulillah stkt ni xde mslh yg serius kot... dun worry