sakit bahagian perut bila berjalan

hi mommies..nk tnya sikit..pnh x dari pngalaman time prgnant rasa sakit dekat bahagian perut stiap kali jalan..sakit sebelah saja..mcm sy skrg stiap kali jalan rasa sakit bahagian atas perut side kiri..normal ka tu?skrg 10w dah

1 Balas

Banyak sangat berjalan ke?

3y ago

klu ikutkan xbnyak sngt pon jalan..klu ikot yg 1st n 2nd ni..yg 1st prgnant lg bnyak jalan..tp xtau la knpa..smlm pon ada p jumpa doc..tp dia ckp myb muscle..dia pon xsure..suruh mkn panadol..klu xok bru buat ultrasound