Induce

Hi mommies..nk tnya induce sakit tak??EDD 14/2 tp blom ada tanda2 lg, doctor dh suruh pg je hospital 14/2..tkut kne pksa branak pulak ms tu..

29 Balas

Induce mmg sakit sbb dia memaksa rahim kita utk bekerja keras mengeluarkan baby. Bagi saya mmg sakit lah. Sakit tk tertahan. Maafkn saya kalau takutkn awak. Tp jgn bimbang, kalau kami semua bole bersalin dgn induce dan bole hadapi kesakitan yg terlalu sakit ini. Saya pasti awak pun bole. Mak2 kan kuat orgnya.