Induce awal

Salam.. nk tnya, siapa ibu2 yg tak ada mslh kesihatan tp mau dket2 due blm ada tnda2 brsalin lg..mcm sy edd 5/10 ni , tiada mslh kesihatan. Dan tak ada lg tnda2 nk brsalin.. esok genap 39 mgu 6 hari tp serah diri ke hospital da. Mgkn kena induce . Ibu2 rsa boleh ka mcm tu induce sblm 40 mgu? Apa pndgn ibu2 semua..

1 Balas

klu xde mslh kesihatan, dktr bg extend nti..and balik dlu. lps seminggu klu masih xde tanda bsalin, baru induce.

15h ago

sy kat hospital da sis. tgu msa nk brsalin je lg. doakan semoga dipermudahkan Utk brsalin ya.