Induce

Hi mommies..nk tnya induce sakit tak??EDD 14/2 tp blom ada tanda2 lg, doctor dh suruh pg je hospital 14/2..tkut kne pksa branak pulak ms tu..

29 Balas

Mcm sye pn induce jgk .. Lebih 2 arii .. Masuk ubat pgii pkol 8 mlm dh bersalin .. Contraction SME je rse ..mmg tkot bila dgr org cerita induce skit laen mcm .. Tp atas pada diri kita .sye dh bkk 7 cm bwu rse sket kuat .. . Bnyk kn bce surah Mariam ... . Insyaallah semua nye bjln dgn lancar ... Semoga dipermudahkan segala urusan awk...amin