Beaumama Supplement

Hi mommies..nak tnya ada yg ambil this supplement tak during pregnancy? Is it good? Sbb ramai suggest utk hb low problem..

Beaumama Supplement
1 Balas

Tanya doktor sis. Dekat org lain bagus blm tntu dekat sis berkesan. Tiap org badan lain2.

5y ago

If doc & nurse sy tak suggest pun ambil any supplement tambahan.. bila cerita situation sy dekat mil n sil dorang suggest ni.. so sekadar nak tahu any mommies yg ada consume ni je..hehe btw tq awk😊