Supplement

Hi mommies, siapa pernah ambil supplement dr shaklee during pregnancy and pantang? How is it? Bagus ke tak

Supplement
6 Balas

Alhamdulillah masa 1st bby sesuai Sgt.. Tp esp tu stop awal sket sbb Ada gdm n bby makin membesar dgn jayanya.. 🤭 2nd preggy ni blum try lg.. Tgh survey2 lg ni.. Sbb 2nd ni mabok lain mcm.. X sama dgn 1st 😅

5y ago

Try lah.. Mngkin serasi kan.. N mngkin asbab juga anak saya nak masuk 2y baru kena selsema/batuk/demam.. Dari bby Alhamdulillah xde sakit apa2..

sy amek untuk berpantang, vit B, ostematrix dan vit c, sekali tak boleh telan. ESP tu bancuh dengan air milo buat tambah susu dan segarkan bdn. hehe

5y ago

try la. mana tahu buat tambah tenaga

Alhamdulillah okey sya makan start 11w okey sangat now dah 31w kurang lah sakit sakit sendi ke apa and paling penting takde sembelit 😅

5y ago

Wah takde sembelit tu yg nk dengar tu, thankssss 😍

Sye sbelum preggy lgi da mkan. Sye amik b complex, vit c, ostematrix. Alhamdulillah ssuai setakat ni.

5y ago

Ye

Alhamdulillah sy pon amik jgk ... Okay n sesuai dgn diri 😊

5y ago

Thanks awak 😍

Sy makan ostematrix je. Bagus. Senang berak 😂

5y ago

Yg senang tu yg nk dgr tu 😂