terus lekat selepas gugur

Hi mommies Nak tanya. Ada tak yang terus lekat lepas gugur? Maknanya tanpa haid. Bulan berikutnya terus lekat?

10 Balas

Sya 😆 lepas 3 minggu pantang dh bersama suami belum sempat period seterus nya Sya dh mengandung 😅 sepantutnya kne tunggu 3 bulan baru boleh mengandung balik . Tpi rezeki Allah nk ganti awal ☺️ gugur 30/4 sah mengandung balik 10/5 ... Tpy alhamdulillah doktor x bising sbb masa gugur kandungan saya bru sebulan lebih, sekarang tengah mengandung 18w ☺️

4y ago

Cepatnye sis..bila time ovulusi tu? Sis Kate pantang 3 minggu , tapi sis Kate gugur 30/4, 10/5 disahkn hamil..tu mcm baru seminggu pantang .confius la sis..sy pn baru gugur ni..nak Tau gak pglmn org

Saya. Bulan 4 gugur, lepas tu tak period teros lekat lagi. Alhamdulillah skrg da 11 weeks. Nurse agak bising, suruh jarak at least 6 month.. tapi doktor relax je. Takde pon bising. Da rezeki..

4y ago

Sis hbs drh kuar terus bersama ke?xde pantang

Sy pon sama...lbh kurang sebulan gugur...terus lekat...mmg doa Allah beri peluang lagi utk mengandung tahun ni... mula² nurse bising jgk....alhamdulillah...dah 27 week...

1y ago

sy pon 2 kali gugur tahun ni. bulan 2 dan 1 syawal. bulan 7 sy hamil semula

Ada kwn i cmni...terus lekat.rezeki..i pon br keguguran..7weeks.skrg haid blk..cycle cantik.syukur🙏 lepas two cycle nak try to conceived blk...😊😊

5y ago

maaf tnya sis, mcm mana boleh berlaku keguguran tu.. kandungan sis sama dgn sy 7 weeks

Nasib baik ade geng. Saya kena marah dengan doktor. Nurse ok. Skrg baru 9 minggu. Harap2 kuat la kandungan kali ni.

Saya.. gugur pada oct 2018, lepastu tak period2.. terus lekat.. alhamdulillah baby girl sy skrg dah 34 hari umurnya..

5y ago

sronoknye, trus lekat

saya lepas darah gugur 2 hari lepastu terus period & terus preggy .. skang dah 13 weeks

Alhamdulillah.. Rezeki awak 😍 Sy kena tunggu 6tahun baru lekat semula..Alhamdulillah..

mcm mne nk senang lekat 😭 ,sy ttc stahun lbih, then baru2 ni kguguran 😭😭

5y ago

aminnn, sme2 laa kita ttc balik

Kun fayaa kun