nak tanya

Hi mommies..nak tanya, ada tak mommies dalam group ni pernah minum susu lazz. Naik tak hb low mommies lepas minum susu ni. Nak tau sebab makin teruk lak hb saya.. Next week kena cucuk. Nurse bagitau cucuk tu sakit. Tu nak tanya mommies dalam ni kot ada yang pernah minum susu lazz ni?

nak tanya
1 Balas

Hi, bru prtama kli nmpk susu ni😅 try mkn mkanan yg boleh mnaikan hb sis. Sya tu hri msa pregnant sllu msak kicap hati ayam dn plg penting msti ckup2 tdur klau mau hb naik..