Mana satu situasi mommies?

Hi mommies🥰 Mana satu mommies sekarang ya? 🤔 Kiri ke kanan? Min dulu kalau masuk office memang kena buat yang kanan tu😅 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen bawah👇

Mana satu situasi mommies?
209 Balas

susu badan terus.. anak lelaki kuat minum sikit.. tak dan² nak mengepam.. haha😅

Sy surirumah bekerja. InshaAllah kalau diizinkan, mmg dua-dua sy akan buat. ☺️

Both. Minggu depan start kerja waktu ditaska susu pam waktu dirumah direct feeding

dua2. anak saya ikut mood dia. kadang2 nak direct. tapi selalu nak susu pam

Susu Badan terus. kalau ada hal yang perlu tinggalkn baby akan pam susu.

Susu badan terus,pam pun ada juga standby incase nk pergi keluar mana2.

Skrg masih menyusu bdn sepenuhnya.. Nnt sblom masuk kerja, akan try dua2 plak

4y ago

Mommy and baby can do it 😉 semoga dipermudahkan segala urusan 🥰

sekarang susu badan, nak habis maternity leave kena pam. #TAPxHaenim

Direct anak 1tahun 5 bulan dalam masa sama pregnant 6weeks 🥰

hari bekerja susu pam, hujung minggu fully direct tak pam