Sex Ketika Hamil

Hi mommies, Korang ada tk rasa nafsu membuak buak ketika hamil lgi2 skrng ni.. sbb saya asyik rasa ingin melakukan hbungan intim dngn suami tapi suami asyik menolak kerana katanya takut. Adakah ini normal sbb nafsu membuak?

1 Balas

Normal sbnrnya especially kalau trimester kedua.. kalau suami tkot terang kan kt dia.. actually dkt bku pink pun ada beritahu boleh je bersama suami tp kalau tkot jgn tlalu gnas..

4y ago

Baik sis..terima kasih