Kesan perancang terhadap susu ibu

Hi mommies.. Kalau makan pil jenis regulon ade effect susu badan tak? Susu jadi kurang ke? Harap ade yang boleh bantu

1 Balas

saya baby 6bulan boleh makan baru misi bagi pill regulon sebelum nie Noriday Alhamdulilah susu masih cukup saya pill under kk

4y ago

Saya anak baru masuk 5 bulan. Sebelum ni cucuk depo. Tetibe tadi habis, misi bagi pil regulon. Cuak plak nak makan. Takut effect susu. Kalau takde effect takpe lah. Terima kasih ye respon😊