susu formula

Hi mommies,I nak tanya.. baby saya fully breastfeed utk tiga bulan saya yg pertama.. lepas saya masuk balik kerja,susu yg saya pamkan utk dia tak cukup.. kena mix FM juga.. tapi baby tak nak ambil susu FM.. dia muntah, nangis kat pengasuh.. dah cuba susu Friso, enfalac dan Dumex. Ada tak yg pernah mengalami masalah seperti ini.. Boleh suggest FM yg anda dah cuba dan berkesan.

1 Balas

Try dupro. Ank saya okay dgn susu ni..dan dh 6 bulan skrg. Muntah2 xde n tak ceri bery. Alhamdulilah sesuai

4y ago

tq sis.. dah try dupro dan memang serasi dgn dia.. tq ye