elak jaundice dan senang melahirkan

hi mommies...ble share tips tak utk elak baby jaundice so that lepas lahir baby tak lah kena jaundice.manatau ibu2 ada tips. and..second pregnancy currently...masih cari tips utk mudah bersalin tanpa jahitan dan senang bukaan.tqqqqq

4 Balas

doktor kata takde makanan minuman yg boleh elak jaundice.. doktor kata jgk kebiasaan org second delivery mmg kebiasaannya lg mudah dr 1st. kalau 1st koyak 2nd tak koyak tu biasa.