Baby kerap sedu

Sy nak tanya. Baby sy dah 6 bulan lebih. Sekarang memang aktif je. Sihat alhamdulillah walaupun premature 34 weeks baby. Sy perasan, kalau anak sy terlalu excited, ketawa mengekek walauppun sekejap, dia mesti tersedu. Kalau tgk baby lain, bila mengekek takde sampai tersedu pun. Then, anak sy bila nak sembang, kejap je pastu tersedu2 dia. Normal ke macam ni? Ke kena jumpa pakar ye?#mommybuntu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Maaf mommy, saya takde experience tentang ni. Better mommy bawa jumpa doktor untuk pastikan sama ada keadaan tu normal. Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga perkara / keadaan tu tak merbahaya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers