Bayi 5 bulan

Kenapa anak saya bila dengar je suara emaknya terus menangis. Bila saya agah tak ketawa mengekek macam atuk dan ayahnya buat. Huwaaa sedih bangat. Kenapa ye?

2 Balas

kdg mmg gitu ..ank first sy dulu msa 5-7 gitu tknk main ngn sy, suami sy agah dia kemain ketawa..bila sy try agah time tu jugak dia brhnti ketawa😂suami sy keje mlm balik pkul 11 ...start pkul 9 ke 10 je dia buat perangai ...daddy dia balik elok je tkde meragam 🙄

2mo ago

ank first dulu mmg byk masa dgn daddy dia jee ..kalau sy amik dri pgsuh pon dia tknk balik smpai ngis ...kalau daddy yg amik okey je nk balik ...kdg rse penat2 kita beranak dia sibuk ngn daddy je🤣

klu panggil bby, suaranya nyaring ke?

2mo ago

kdg2 je nyaring. cntoh die dduk elok2. sye tegur suara rendah. pon nangis juga. mcm sngaja tau. tahu mak die.haha