hair removal

Hi mommies..apa cara mommy2 semua remove bulu kat situ?selamat tak guna hair removal?xda effect ke?perut makin besar ni..susah nak cukur

6 Balas

Sy try pkai veet hr tu.. Dia pnya pedih, smpai meleleh air mata. Last2 sy cuci.. Xjd pakai. Mntak tlg husband buangkan.. Tp tu la, dia buat tu mcm bdk2 gunting rmbut sndiri. 😂 Senget sana sini... Xselesa lak sy lepas tu.

sebelum mengandung saya guna veet, n sekarang tengah mengandung pun still guna veet jugak. perut makin besarni tak nampak dah bawah tu, mintak tolong suami buatkan je 😂

Saya pun nak tanya benda yg sama jg sis. Tkt pulak nak pkai hair removal, mcm ada bau chemical pulak.

Wax je.. More clean n hygiene.. Strip boleh

2y ago

sakit tak jika wax sana saya cdg nak cuba bila hampir nanti tp takut

Better cukur je..mintak tolong suami

Mtk tlg ur husband 😁