tumbuh gigi

Hi mommies....anak sya 10 bulan baru keluar sebatang je gigi....normal ke??

32 Balas

Haah, normal jer mommy...ank sy setahun sebulan bru tmbuh gigi 1st dye...huhu, cume lmbt la skit sy bgi dye mknan yg keras2...hri2 bubur jela...

Normal tu. Lain la Kalau dh 3tahun tak tumbuh2 lg tu xnormal. Ank buah sy setahun lebih baru 4btg gigi dia.

Gigi pertama n kdua jgkaan kluar 6bulan -12bulan. So tmbuh 10bulan masih within range. Ok la tu..😊

Anak saya nak masuk 11bulan xtumbuh lagi tapi boleh la mengunyah sikit2 guna gusi 😂

Anak pmpuan sy 6 bulan sda start kluar gigi.. Yg lelaki lmbat skit tmbuh gigi..

Baby saya almost 1 year baru keluar gg.. Normal je.. No need to worry

Normal,..dh boleh bawa bby jumpa doc gg...then evry 6m ya

Normal...bolehlah start bawa baby check gigi 🥰🥰

Normal.. Ank sy 10bulan xdak gigi lagi 😂😂😂

Normal sis. Ada je baby yg tumbuh gigi agak lambat