muntah selepas menyusu

Hi mommies Ade pengalaman x baby y range umo 9bln muntah balik susu lepas menyusu ?? Boleh share sebab Dan cara nk handle mcmne Ank sy lepas je menyusu akn muntah balik kesemua jumlah y die minum Tp klau xnyusu or bg sikit2 alhmdulillah xde muntah2.. Kiranye klau xnyusu xmuntah..nyusu je muntah

1 Balas

Mgkin dia trlalu kenyang..atau susu tu x sesuai

5y ago

Ade kemungkinan ke sbb susu..sbb susu tu mmg die minum Dr dlu lg..xde tukar2..n bubur nasi y sy bg Pon mmg y die boleh mkn n biase mkn..btw tq mommy sudi respond