takut

Mommies,adaka d sini yg sejak awal mngandung sehingga mggu2 terakhir kndungan x pena sama2 suami? Ramai yg ckp,perlu sma2 dgn suami supaya sng beranak n buka bukaan..sy jd takut,sbb sy x pena sama2 suami sjak awal mngndung..skg da 39w kndungan ptma...

14 Balas

sye..tpi sye bnyak berjln alhamdulilah senang berslin jahit pon x bnyk..ank pertama

Kena bnyk exercise, cthnya jalan keliling rumah pun boleh..asal x berat

Sy plak xpnah xbersama suami..tp sy lbt lgi..10mggu lgi tgl..huhuhu

Mg d pmudahkn segala urusan sis..aamii