Bersalin Di HSNZ

Hi mommies. Ada x yg at sini prnah bersalin d HSNZ? Boleh share x mcm mane dr segi kos n layanan semua. Tq awk.

1 Balas

Sy pernah admit 2hri 1mlm kt sna sbb baby kurang gerak. Best gila wad sna. 😍 Time mkn. Siap letak n ckp "jemput mkn puan. Xd rezeki sy nk berslin sana. Last mnute suami kena pindah.. ad skli msa jlan2 dlm wad. Time tu sbuh ad nurse tga ddoi baby, ibunya msuk toilet. Comel je tgok cra nurse tu.

5y ago

Wah tq awk share experience. Wad sana 1 mlm brape rm?