Bersalin di hosp sultanah nur zahirah (HSNZ) kuala terengganu

Salam nak tanya ada mommies yg bersalin di HSNZ tak? Suami boleh teman masuk sekali ke? Edd hujung jan 2023 #seriusnanya #ingintahu #tolongbagijawapan

2 Balas

suami boleh teman kat labour room masa bersalin. kat wad biase je x boleh suami tido bermalam situ. suami boleh teman kt wad biase masa waktu melawat je. habis waktu melawat kena kluar. boleh call hosp utk double confirm in case kot policy tahun depan dah lain. policy yg ni masa bulan 10 aritu.

Boleh je saye brsalin dec2020 boleh je suami teman dr awal smpai brsalin.. Lps brsalin ade kelonggaran utk settle kn isteri https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️