Carpal tunnel

Hi mommies,ada x siapa2 kat sini yg mengalami carpal tunnel @ sakit bahagian pergelangan tangan ? Now 36weeks/4 .. da 2hari menahan sakit smpi nak buat kja x bole .. sbb nya nak genggam benda or something and kena air rasa sakit sngt .. rasa mcm jari2 ni kebas semua 😔 ada x cara mengatasi nya .. 35weeks aritu Gdm tiba2 tngi .. ni pengalaman pertama kena mcm ni

4 Balas

Sy pon alami benda yg same.. Ase bukan Carpel tunnel.. Mmg sbbb kita preggy. Sy ni nak basuh bontot pon payah kalo pas b:%) k😅.. Jupe doc.. Doc kate puan tggu pas bersalin, ilanb semua😅

12mo ago

tula pasal , nk membasuh pun payah apalagi nk buat kja uma