Carpal Tunnel Syndrome

Hi mommies. Nak tanya ada tak sesiapa yg pernah alami carpal tunnel masa pregnant? Bagaimana cara korg rawat ye? Pergelangan tgn kanan saya sakit dah lebih seminggu. Klu tgh malam atau bangun pagi mmg akan rasa kebas2 dan sakit.

1 Balas

sblum ni sy pnh share ttg ni...puan blh pergi ke link sy share ni utk bc apa yg penah saya share..hrp ia dpt mmbntu puan.. 😉✌mg dpmudahkan segalanya..aamiin https://community.theasianparent.com/q/saya-ada-terbaca-ttg-ini-di-igjika-ada-mommy-yg-alami-mcm-sy-pnh-alami-inimo/2564178?d=android&ct=q&share=true