early pregnancy

hi mommies,ada x mommies yg nak masuk 10weeks tp x rasa mcm pregnant pun? xda alahan,selera mcm biasa..

21 Balas

Saya . Dari awal pregnant smpaai nak melahirkan tkde alahan .. selera makan semkain bertambah2

Sya 4 months pun mmg tida langsung morning sickness hee maybe lain org lain kali ah

sama dgn saya. since awal sampai skg 13minggu xde alahan. makn mcm biasa je. 😁

saya dah 15w.. Alhamdulillah x de alahan..kdg2 lupe tgh mngdg lari dlm rmh..😆

normal sis . sy pregnnt anak no 2 takda alahan & lalu mkn

Saya macam tu sampai lah sekarang dah 36 minggu.

Ada je..Mcm sy..Hihi..Sy dh 12weeks skg..

sy xde alahan , syukur alhamdulillah

best nyaaaa awak...

normal