Takboleh/takrasa nak berak

Hi mommies. Ada tak yg early pregnant tpi rasa mcm takboleh or rasa nak berak. Kadang berhari. Mcm kosong. Takde rasa sembelit pun.. mcm mna ye ada yg boleh share anything?

3 Balas

hi awk,sy pn mcm tu...3hri tk berak,bdn jd tk ok..sy mnum susu anmum,baru nk berak..kalau skip susu anmum,mmg tk berak 1hari.

1y ago

Yekee… okay la mungkin sbb saya tak minum susu. Sebelum ni minat susu, time pregnant mcm nak muntah tengok susu.. kena paksa juga..

Normal sis. Hormon mengandung

Banyak kan makan buah awk ☺️

1y ago

Saya memg hari makan buah tu yg pelik. Selection buah pun saya picky. Bukan mcm manis2.