baby kurang selera makan

hi mommies,ada tips tak untuk tambahkan selera baby 7month,stress setiap kali bagi makan tak pernah habis.satu dua sudu pastu taknak lg.. boleh jadi gorila kalau hari2 mcm ni ?

1 Balas

Prnh lalui ms ank2 sy baby dulu. Nk2 plk setahun sorg jarak dorg. Penat msk last2 dorg xnk mkn. Mungkin dh kenyang, pastu xsuka rasa mknn tu. Berbeza setiap anak tu sis. Ad yg jenis xmenolak. Ad yg jenis memilih sampai la ke besar. Itu la kesabaran yg kita kne hadap untuk lyn karenah ank2 kecil yang innocent ni😆