Anak kurang selera

Hi mommies, kenapa anak saya kurang selera lepas dia demam 2 hari yang lepas ? Anak mommies pernah jadi macam ni ke ? Ada tak tips nak naikkan selera makan anak balik plus susu pun dia kurang minum sekarang. Sebab cacing juga ke, confuse lah. Mommies tolong saya :(

1 Balas

normal. it takes time, mcm kita demam panas pun, lps kebah xde selera sgt. Keep offering mknan kt dia. cacing xde kena mengena dgn usia dia lg.

10mo ago

Alhamdulillah terima kasih membantu 🫶🏻