Ubat kuat rahim

Hi mommies..ada sesiapa pernah makan ubat ni tak? doc klinik bagi utk kuatkan rahim. tapi saya pening sampai pitam makan ubat ni.. #firstbaby

Ubat kuat rahim
9 Balas

sy skrng consume utrogestan ni.. sblum ni duphaston.. masa awal2 consume mmg ada rasa pening sikit.. mmg dah tulis akan ada kesan drowsiness lepas mkn..sy selalu lepas mkn akan baring atau tido dulu untuk elak pening tu..better sis bgtau doktor mungkin x sesuai ubat ni..