Prolapse

Hi Mommies,ada sapa2 kat sini pernah kena prolapse(tombong),boleh share pengalaman dan cara rawatan dak?

8 Balas

Cuba sis berurut kampung. Dekat kampung selalunya ada bidan. Saya selalh urut dengan bidan kampung je. Dari zaman sekolah sampai la dah kahwin

Sy baru2 lpas bslin sis.. ya allah sakit nya smpai ngis2 sy.. pastu suami beli ada ubt sapu beli kat farmasi

5y ago

Ubat apa tu.. Nak try beli

Saya pun ada masalah yg sama... Sis dh jumpa pakar ke

Beli ubat sapu kt farmasi sis.. 3harinje trus kecut

2y ago

hi. walaupun yg post ni dh lama. boleh saya tanya, ubat sapu apa nya nama dia?

Cuba berurut naikkan rahim..

Kena pergi berurut kg sis

Sis tengah pregnant ke

Tombong mksudnya apa sis?

3y ago

salam..ada contact no ke utk bidan yg pandai?