Prolapse

Hi mommies, Macam mana nak ubat penyakit prolapse ni ye.. Dah berurut lepas gugur bulan lepas tp masih sama... Tolong saya... ??

8 Balas

mcm mana sis tau prolapse, ada terasa jatuh ke or kt situ ada rasa something mcm benjolan ke mcm mana ? cuba tgk bonda rozita, produk JRM utk org yang prolapse ni, or sendayu tinggi kat rumah hutan bonda rozita tu ada tukang urut khas utk wanita, ramai juga wanita yang masalah masalah ni berurut di sana ta silap saya la

5y ago

Yerp dgn mak siti

Sis cuba cari tukang urut yg btul2 mahir pasal ne.. Pasti boleh naik balik lepas itu jgn kerja berat2... Semoga capat sembuh sis Aminn..

Kenal betul betul berpantang sis.... Saya pernah alami dan sdg alami.... Sakitnya tuhan je yg tahu

wlopn dh 3y sis mashitah dah selmt bersalin ke normal k czer?? mcm mne ye nk tao prolpase nie??

Sis jmpa pakar o&g.. Nanti doc akn bg cadangan langkah2 rawatan yg perlu dibuat.. In shaa allah..

5y ago

Betul... Kalau preggy harusla ring..

Semoga urusan mommy dimudahkan ya

kene pntang betul2..berurut

Boleh try ni