Tiada alahan normal ke

Hi mommies².. Sy first mom tkdk experience lg.. Sy pregnant 5w tp tkdk 'morning sickness' mcm org lain ckp muntah², tkleh bau itu ini. Normal ke? Sy cuma rasa penat yg letak kpala asyik nk lena je.. N sensitif yg amat. Husband ckp baik² je tp airmata sy dh jatuh dulu hahaha..

2 Balas

kalau saya 8 - 9 w baru start morning sickness. sebelum tu tak rasa apa²

alhamdulillah bersyukurlah tak jadi muntah2 semua tu. ianya normal