Ingin Tahu

Ari ni 1st day sya minum susu preggy brand S26.. Tp lepas minum susu tu.. Prut rasa memulas la pla.. Bebunyi2 prut.. Ada sepa2 tau knp bgtu? X ngam minum susu ka tu?

2 Balas

Sblm nie pernah minum apa² jenis susu lain x? Pnh rasa memulas lepas minum susu / minuman yg dicampur susu? Sbb bkemungkinan sis lactose intolerance, sbb sy pn mcm tu, perut memulas / rasa nk mmbuang / nk muntah lepas minum susu..

5y ago

Pernah minum susu fresh milk sja.. But x pla rasa memulas... Tp bila minum susu preggy tu.. Pandai memulas prut la pla..

Sis minum masa perut kosong or lepas makan?

5y ago

Lepas 1jam sarapan mee goreng td