9week..Muntah selepas makan ns petang

Mommies2, nak tanya. Sy skrg 9 week. Biasa muntah pagi tp skrg ni hari2 muntah petang lepas makan ns.. perut kat tengah2 atas pusat dekat dgn payudara tu tengah2 rasa keras sebu perut mcm tu tak selesa.. lps muntah jd okay kat situ.. ada tak mommies2 mcm ni? Sbb apa yea? Hmm #firstbaby #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

pedih ulu hati/ asid reflux tu. mkn kuantiti sikit tp kerap. jngn bg perut lapar. Kurangkan mkn pedas/ jngn langsung mkn pedas. minum air suam perlahan-lahan

3y ago

ohh ulu hatii , selalu keras kat situ dh muntah okay lembik je bila tekan .. tq sis 💗