Rasa bahang je

Mommies² nak tanya la. Memang normal ke kite mengandung badan sentiasa bahang je. Sampai rasa mandi nak basuh kepala je. Sy baby first ni, jadi tak tahu apa ?

1 Balas

Normal. Sy pulak memang jenis badan bahang. Lagi bertambah bahang walaupun ada aircond. Berpeluh saje 😴

5y ago

Dah nak masuk 5month. Mandi je laa sis. Tapi kadang2 mandi tak hilang pun bahang tu. Berpeluh balik. Suami bebel sbb sy suka ngempeng dkt dia. Badan sy panas dia jadi rimas 😅