Ruam?

Hi mommies2.. nak tanya, 3rd trimester ni memang makin menjadi jadi ya rasa panas ? asal bgun tidur je habis basah baju sbb berpeluh ? Dan yg menjadikan masalah tu, dkt celah kangkang tu naik biji2 mcm jerawat tpi bukan jerawat..Pedihhh sangat.. Ruam barangkali? macam mana nk hilangkan ya?

2 Balas

Ruam. Sbb panas. Saya pun sama, apalg klu lps buat kerja rmh sikit². Peluh mcm air terjun. 😂

Naik ruam sebab berpeluh tu puan. Sekarang memang musim panas.

4y ago

Ohhh memang menunggu hari je tu kan.. Pakai baju dari kain yang tak panas, yg nipis. Seluar pendek ke... Singlet ke.. Kalau baby ni saya dh pakai kan baju lubang2 je.