gender baby🥰

mommies2 kat app TAP ni ada ke yang scan gender at 20weeks baby boy anthen scan kat klinik kk baby girl? ataupun scan2 bby boy skali keluar bby girl pulak?#firstbaby #1stimemom #mohondibantujawabmom

3 Balas

YA. ada banyak kes results scan berlawanan dgn real gender. ramai je kena, scan sana sini cakap girl,sekali kluar boboy..ada yg scan boy,kluar girl.. so redha je apa gender sekali pun. bab penyediaan brg baby tu beli yg sesuai utk unisex je senang.. satg beli bunga2 sekali kluar boy pulak, dah jd mat bunga pulak bdak tu 😂😂