Bukak buku~

Mommies2 bukak buku dekat klinik swasta ke kerajaan?

Bukak buku~
3 Balas

sye bukak dua2 🤣 yg buku government (pink) tu wajib bukak. yg satu lagi swasta doktor pakar, utk dpt 2nd opinion je.

3y ago

Kalau dah bukak dekat swasta, buku pink tut ak bukak pon takpe. Tak wajib. Asalkan buku swasta tu sama complete dengan buku pink. 1st pregnancy i bukak buku kat swasta tapi bersalin dekat gov, doctor tak marah sebab dia faham kita busy, as long as benda tu complete

Anak first dulu, KK ada swasta pun ada.. Tapi bersalin dkt swasta. Anak kedua, buka dkt swasta. Stay safe mama 🥰

3y ago

Stay safe too~

government😊