kulit mukam kering bersisik

mommies2 boleh suggest tak moisturizer utk ibu pregnant. sy kulit kering kat bahagian dagu shj. lepas tu kdg bersisik. tqqqq❤️

3 Balas

Saya pakai ni sebab tak melekit..tapi lembab dan hidrat je kulit.. lembut sgt. saya pakai 1 badan termasuk muka.. awal2 hamil mmg gatal merenyam betul bdn muka ketiam breast. lps tu apply ni besttt nya. doktor pn puji stretch mark takda. sy da nk masuk 30 minggu.. syukur sgt. saya agent sah amway 01111996938.. nk order saya bantu k.

Try sis pakai vaseline yg 100% pure tu.. Pakai dkt dagu jaa.. Saya kulit kering dkt area hidung. Saya pakai dkt area hidung jaa alhamdulillah nmpak makin kurang dh.

Sendayu tinggi ..