Kulit kering

Hai Mommies. nak tanya, kalau kulit anak kering dan bersisik macam ni, losyen apa yang sesuai ya? Ada suggestion tak?

Kulit kering
2 Balas

Try baby bath cetaphil punya. Sbb anak sy pun dry skin juga dah ok ngn penggunaan cetaphil. Tp try yg kecik je dulu klu still tak ok bawa baby ke klinik jumpa doc.

Boleh cuba ikhtiar dgn kalmy lotion drp tasneem naturel. Sy guna produk tasneem mmg sesuai dgn ank sy. Klu puan nk blh ws sy utk info. 01137570634.