Nak tanya exprience mommy yg czer/c-section

Hi mommies yg ada exprience czer & berpantang bersama CL. Worth it tak untuk ambil? Adakah lepas luka dh okay baru kita ambil CL? Sy sgt overthinking walaupun belum bersalin. Tgh survey CL

9 Balas

saya lepas 2 minggu baru start CL, Tapi dia cuma urut bahagian permukaan atas je macam tangan kaki ngan badan belakang ala kadar, yang selebihnya semua lepas 3 bulan gitu baru urut betul sebab baru berani meniarap 🤭🤭